Slots JackPot
Regency Casino Tirana offers the latest slots available, along with your classic favorites. You’ll love our assortment of slots with animated graphics, fantastic sounds and original theme. Plus, you could have the chance to win the Mystery Jackpot.

The Games are :

• Mystery Jackpot

• Cash Fever

Lady’s Night

Mbrëmja e Zonjave & Zonjushave.
Çdo të hënë nga ora 19:00 – 00:00 organizohet mbrëmja e Zonjave & Zonjushave.

Të gjitha zonjat & zonjushat që vizitojnë Casino-n të hënave do të marrin falas një biletë për të luajtur në makinat slot dhe njëkohësisht do të marrin pjesë në shortet e mbrëmjes.

Nëntë Zonja apo Zonjusha do të përzgjithen për në Tornamente që do të zhvillohen.

Të gjitha zonjat apo zonjushat që do marrin pjesë në Tornament e kanë të garantuar të paktën 5000 lekë bilet falas të luaj.