Regence Casino Tirana ofron lojërat më të fundit në dispozicion, së bashku me të preferuarat tuaja klasike. Do të keni shumëllojshmëri të lojëra elektronike me grafikë të animuar, tinguj fantastikë dhe temë origjinale. Plus, ju keni mundësinë për të fituar Jackpot Mystery.

Provoni fatin tuaj në njërën prej 240 makinave tona slot.Reution Casino Tirana operon 240 makina slot dhe 20 tabela lojrash, nën rregulla të rrepta ndërkombëtare dhe në përputhje të plotë me legjislacionin shqiptar në lidhje me operacionet e kazinosë.