Zbuloni një eksperiencë totalisht të re të lojrave në tavolinë në Regency Casino.

Aksioni nuk ndalet asnjëherë në Regency Casino ku ofrohen të gjitha lojrat që klientët i duan shumë. Slots, lojëra tavoline, zonat me limit të lartë. Ne i kemi të gjitha. Me varietetin e lartë të lojërave, ne ofrojmë cdo lojë që ju dëshironi në mjedisin që dëshironi.

Regency Casino Tirana operon me 240 makina slot dhe 20 lojra tavoline, nën rregulla të rrepta ndërkombëtare dhe në përputhje të plotë me legjislacionin shqiptar në lidhje me operacionet e kazinove.

Lojrat tona përfshijnë

• Regent Stud Poker

• Blackjack

• Roulette

null

28-29 Nëntor.

Në këtë ditë speciale për vendin tonë ne do të festojmë sëbashku. Gjatë këtyre ditëve do të ketë shumë
null

MAKINERITË SLOT JANË TË HAPURA 24 ORË

Tashmë për të gjithë klientët Makineritë Slot do të jenë të hapura 24 orë. Regency Casino, bëhu pjesë e
null

DITË SPECIALE PËR FEMRAT

Regency Casino organizon një party speciale për 8 mars. Gjatë kësaj dite nga 14:00 do të ketë falas

REGENCY CASINO TIRANA

Rruga Dëshmorët e 4 Shkurtit,

Parku Rinia, Tirana

Tel: +35542274739 / 2274742

E-mail: marketing@regencycasino.al

Fax: +35542271190